Re: Будетли Новый Канал показывать 6 сезон сериала "Затерянные"?
Культовий серіал "ЗАГУБЛЕНІ" (ehg.: LOST) вже стартував у США, а саме його 6 - фінальний сезон.
Думаю і в Україні є чимало прихильників цього серіалу.
Але як вже давно відомо і чомусь дуже прикро, наше вітчизняне ТБ, яке НЕ є бідним(!), особливо після виборів, закупляє повні сезони деяких культових серіалів через рік, а то й 2 після того як вже весь світ їх перегляне.
Українське телебачення забите низькопробним російськомовним шлаком!!!
Тут я нічого не маю проти росіян, але факт залишається фактом...
Є стільки серіалів які б дивилося мільйони! Але... це все наше ТБ!
Наприклад той ж канал FOX life !
Він є в Росії, Польщі і навіть Болгарії!
Про більш розвинені країни Європи/світу я взагалі не говорю... там цей канал давно.
І в кожній з цих країн показують всі культові серіали на рідній(!) для них мові!!!
---
Хочу Вас усіх повідомити:
з 9 лютого 2010 ми - ініціативна група людей розпочинаємо "трансляцію" 6-го сезону серіалу "ЗАГУБЛЕНІ" українською мовою!!!
Буде багатоголосна любительська УКРАЇНОМОВНА звукова доріжка!Ви можете дізнатись більше про нас в соціальній мережі Вконтакті - введіть в пошуку LPF TV.
Це не являється офіційним показом серіалу в Україні!Також з 22 лютого ми будемо перекладати+озвучувати+"транслювати" такий серіал як "Каліфорнізація" (eng.: Californication)!
Сподіваємось усі гідно оцінять наш внесок в популяризацію культових серіалів українською мовою.П.С. Новий канал - ваш переклад+звукова доріжка до 4-го та 5-го сезонів просто жах!
Ви хоча б послухали як на ICTV переклали 1-3 сез. ...
В одній серії ви озвучували: станція Лебідь, в іншій вже станція Свон(Swan) ... Джон Локкі
Це взагалі жах!!!
Я не намагаюсь вас образити, але вже якщо беретесь за щось хороше, то не робіть з цього лайна українською мовою!
П.п.с. не знаю як довго пробуде це моє повідомлення тут... тому читайте швидше.
http://www.hurtom.com/forum/uploads/monthly_02_2010/post-2731-1265304858_thumb.jpg